lopende band
Super Lichte LEDs
 
Wij kiezen speciale golf, stroom, zendt het hoge licht tarief geleide spaander voor de geleide buis van onze vertoning uit, om ervoor te zorgen dat elke geleide buis karakters van super lichte, zelfde kleur en laag lichtvermindering, ondertussen heeft, wij test de spaander en ervoor zorgt zijn het bekijken hoek geschikt voor het doel van de vertoning, en maakt de Lichte krommen glad.
 
Vooruitgangs LEIDENE Module Technicals
 
Gebruik de mirro vlotte rubberdruppel aan waterbewijs, om waterbewijs, stof, vuile problemen op te lossen, en na de antioxidatie, het bekijken hoekrectificatie, heeft de dekking beste levensduur en het bekijken hoek.
 
Kwaliteitscontrole van Vervaardigingsproces
 
Het gehele proces is met de nationale standaard, verfijnde technologie, de van 5 minuten water-bespuitende test, trilling 5 in overeenstemming minuten, meer dan 72 uren verouderend testende, veilige en betrouwbare verpakking. Om kwaliteitsborging, veiligheid en betrouwbaarheidslevering aan klanten te bereiken.
 
Automatisch Productiemateriaal
 
Shenzhen Sage Opto Co., Ltd
Shenzhen Sage Opto Co., Ltd
OEM / ODM

Verleen allerlei de LEIDENE vertoningsoem/odm diensten.

R & D
GBLED heeft een professioneel R&D-team van 10 ingenieurs met meer dan 14 jaar ervarings in LEIDEN weergaveveld om volledige, betrouwbare LEIDENE Vertoningsoplossingen te verstrekken,
 
Van gebeëindigd ontwerp van projecten, - de prestaties van producten, konden wij de meest geschikte oplossingen en de aangepaste producten volgens de verzoeken van klanten verstrekken. Wij hebben ons onophoudelijk geconcentreerd op ontwikkelingen van nieuwe geleide vertoningsproducten.
 
1. Sporten & Stadions
 
Shenzhen Sage Opto Co., Ltd
 
2. Commerciële Reclame
 
Shenzhen Sage Opto Co., Ltd
 
 
3. Stadiumhuur
 
Shenzhen Sage Opto Co., Ltd
Shenzhen Sage Opto Co., Ltd
 
 
4. Televisiemedia
 
Shenzhen Sage Opto Co., Ltd